Lägga Shingel i Stockholm

Ska du lägga shingeltak? Anlitar du oss får du en takläggningsfirma med lång erfarenhet av att lägga tak, renovera tak och att byta tak av olika material. Vi arbetar i hela Stor-Stockholm och kommer till dig där du finns, till exempel kommer vi gärna till Vallentuna, Åkersberga, Täby, Sollentuna, Bromma, Hässelby Älvsjö, Nacka, Värmdö, Vendelsö eller Tyresö. Kontakta oss för en fri offert idag!

Lägga Shingeltak

Shingel är en vidareutveckling av papptaket & passar de flesta taktyper!

Lägga Papptak

God kompetens inom alla typer av papptak, underpapp, ytpapp & tjärpapp.

Lägga Underlagspapp

Vi kan även hjälpa er med nyläggning & byten av underlagspapp.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Lägga Shingeltak i Stockholm? Anlita en professionell firma som arbetar i hela Stor-Stockholm

  Välj shingel – vackrare än takpapp

  Är det dags att byta papptaket på din byggnad? Med shingel får du ett billigt tak, men med fler möjligheter rent estetiskt. Tjärpapp kommer i rulle och läggs för det mesta i stora sjok, vilket kan ge ett lite trist intryck. Shingel består istället av formskurna plattor, som ger ditt tak en mer tilltalande stil.

  Passar alla taktyper

  Shingeltak kan passa på de flesta sorters byggnader och kan vara ett bättre alternativ än ytpapp. Hör av dig till oss för att få en gratis offert.

  • Billigt alternativ
  • Fler möjligheter än med papptak
  • Vi arbetar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag

  Vad är shingel?

  Shingel är en vidareutveckling av papptaket. Materialet är en glasfiberväv som är asfaltsimpregnerad och som ofta har ett ytskikt av skifferkross. Det påverkas inte av fukt och blir inte angripet av röta. Shingel skapar inte ett helt platt tak, istället är det formskurna bitar som gör taket lite mer likt ett med takpannor.

  Kontakta oss – svar inom 48 timmar

  Vill du bolla idéer om ditt tak? Behöver du renovera din takpapp och funderar över alternativ? Hör av dig till oss via formuläret så hjälper vi dig genom att ge svar på dina frågor och rådgivning kring material. Vi svarar så snabbt vi kan och alltid inom 48 timmar.

  Alltid gratis offert

  Du kan alltid få en gratis offert av oss, med ett kostnadsförslag som utgår från just det tak du behöver hjälp med. Du binder dig inte till att anlita oss.

  • Nöjda kunder – Att kunderna ska vara nöjda är det viktigaste för oss. Därför står dina önskemål i centrum när vi ska renovera ditt papptak, lägga nytt tak eller göra andra takarbeten.
  • Grön utveckling – Alla våra medarbetare har ett bra miljötänk och vi jobbar kontinuerligt med att hitta bättre och mer klimatsmarta lösningar. Även om vi redan nu gör mycket för att minska vår klimatpåverkan finns det alltid mer att göra.
  • Kvalitetssäkra priser – Vi använder oss alltid av ledande takleverantörer för att kunna renovera ytpapp och göra andra arbeten med så bra resultat som möjligt. Vi tummar aldrig på kvaliteten för att kunna hålla priserna låga.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 969
   Mail: offert@lägga-takpapp.se

   Vanliga frågor om Takpapp i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om papptak

   Hur lång hållbarhet har takpapp?

   Man brukar räkna med att ett papptak har en livslängd på ungefär 30 år, med rätt teknik kan livslängden vara uppåt 40 år. Sett till hur billig takpapp är att köpa in är det utan konkurrens ett av de mest prisvärda taktäckningsmaterialen.

   Vad består papptak av?

   Trots att det kallas för "papptak" innehåller papptaket faktiskt inget papper. Vanligvis består det av ett lager av SBS, "Styren Bitumen Styren", ett plastmaterial, och en polyesterfilt. Vanligtvis är den så kallade "pappen" impregnerad med petroleumtjära.

   Vad är underlagspapp?

   Underlagspapp är ett material som läggs under andra taktäckningsmaterial, exempelvis tegel. Underlagspappen fungerar som en fuktspärr och skyddar byggnadens träkonstruktion. Det har också en viss vibrationsdämpande effekt.

   Kan jag göra rotavdrag för en takläggning?

   Ja, förutsatt att det är på din bostad vi lägger papptaket. Om så är fallet kan du dra av upp till 50 000 kronor på arbetskostnaden. Vi brukar rekommendera att du kontrollerar statusen för ditt rotavdrag med Skatteverket innan du går för långt i planeringsprocessen. Om du har rotavdrag att ta ut hjälper vi gärna till med pappersarbetet kring avdraget.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade dessa för att bygga om taket till vår villa i Nacka, Saltsjö-Boo. Proffsigt genomfört arbete! Höll sig enligt plan och det blev bra resultat! Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet! Mycket nöjda!

   Villaägare, Nacka

   Vi anlitade firman för att installera nytt papptak till vårt garage i Haninge. Allt höll sig inom utsatt tid och dom var lätta att kommunicera med. Vi är väldigt nöjda med vårt nya tak!

   Thor R, Haninge

   Vi behövde byta ut vårt tegeltak till vår bostad i Enskede. Hela jobbet gick enligt plan och deras takläggare städade rent efter sig. Allt gick mycket snabbt och smidigt! Kändes väldigt proffsigt! Vi rekommenderar!

   Kalle C, Enskede

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus Lidingö

   Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

   Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

   Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Takomläggning Fastighet Hagsätra

   Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 969
    Mail: offert@lägga-takpapp.se

    Offert? Klicka här