Lägga Tätskikt i Stockholm

Tätskiktet är viktigt för att ditt tak ska bli motståndskraftigt mot fukt och för att skaderisken ska bli låg. Med oss kan du får hjälp med tätskikt och andra takarbeten – och vi erbjuder totalentreprenad. Vi arbetar i hela Stockholm. Från Nynäshamn, Nacka, Haninge, Danderyd, Åkersberga och Täby. Kontakta oss för en fri offert idag!

Tätskikt för alla sorters tak

Skydda fastigheten & dess tak genom att se över tätskiktet!

Lägga Papptak

Vi är en erfaren papptaksläggare som har 50+ års erfarenhet.

Övriga Takarbeten

Vi kan givetvis hjälpa er med övriga takarbeten & takrenoveringar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av att Byta ert Tätskikt i Stockholm? Allt inom Takläggning i Stor-Stockholm

  Hur skapas ett tätskikt?

  Ett tätskikt kan skapas på lite olika sätt. Vanligt är att använda tekniska tätskiktsdukar, eller en kombination av tätskiktsduk och flytande tätskikt. Vilka lösningar som passar bäst beror på just din fastighet och vad den har för typ av tak. Vill du diskutera olika alternativ är du välkommen att höra av dig.

  Vi kan hjälpa er med:

  • Tätskikt för alla sorters tak
  • Lämna över till oss med totalentreprenad
  • Vi kommer till dig – i hela Stor-Stockholm

  Önskar du totalentreprenad? Inga problem!

  Med totalentreprenad står vi för projektledning och samordning av allt arbete, så att du inte behöver lägga kraft på det. Vi utgår från din budget, din tidsplanering och de säkerhets- och kvalitetskrav som finns för arbetet, och du kan lita på att resultatet blir som du önskar. I vårt breda kontaktnät finns förutom takläggare, takmontörer och takskottare till exempel kontroll- och kvalitetsansvariga, besiktningsmän, arkitekter, konstruktörer och materialtillverkare.

  Gratis offert

  Är du osäker på vad det kan kosta att lägga ett tätskikt på din fastighet? Kontakta oss för att få en gratis offert. Med en kostnadsuppgift kan du planera för arbetets kostnader och enkelt jämföra olika aktörer på marknaden. Du förbinder dig inte till att anlita oss om du får en offert.

  När kan du anlita oss?

  Vi arbetar i hela Stor-Stockholm och utför alla sorters takarbeten. Behöver du hjälp med ditt papptaks tätskikt, om du vill byta plåttak eller få ett annat takjobb gjort är du alltid välkommen att höra av dig. Vi arbetar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och med tak på alla sorters fastigheter.

  • Gröna lösningar – Arbetet med att bli mer miljövänliga och att minska vår klimatpåverkan är prioriterat och pågår hela tiden. Vi gör mycket, men det går alltid att göra mer.
  • Låga priser och hög kvalitet – Vi håller priserna så låga som möjligt, men utan att tumma på kvaliteten. Vi använder alltid material från Sveriges ledande takmontörer.
  • Nöjda kunder – Vi strävar efter högsta kvalitet i material, säkerhet och arbete, och anpassar oss alltid efter dina behov och idéer. Nöjda kunde är det allra viktigaste för oss.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 969
   Mail: offert@lägga-takpapp.se

   Vanliga frågor om Takpapp i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om papptak

   Hur lång hållbarhet har takpapp?

   Man brukar räkna med att ett papptak har en livslängd på ungefär 30 år, med rätt teknik kan livslängden vara uppåt 40 år. Sett till hur billig takpapp är att köpa in är det utan konkurrens ett av de mest prisvärda taktäckningsmaterialen.

   Vad består papptak av?

   Trots att det kallas för "papptak" innehåller papptaket faktiskt inget papper. Vanligvis består det av ett lager av SBS, "Styren Bitumen Styren", ett plastmaterial, och en polyesterfilt. Vanligtvis är den så kallade "pappen" impregnerad med petroleumtjära.

   Vad är underlagspapp?

   Underlagspapp är ett material som läggs under andra taktäckningsmaterial, exempelvis tegel. Underlagspappen fungerar som en fuktspärr och skyddar byggnadens träkonstruktion. Det har också en viss vibrationsdämpande effekt.

   Kan jag göra rotavdrag för en takläggning?

   Ja, förutsatt att det är på din bostad vi lägger papptaket. Om så är fallet kan du dra av upp till 50 000 kronor på arbetskostnaden. Vi brukar rekommendera att du kontrollerar statusen för ditt rotavdrag med Skatteverket innan du går för långt i planeringsprocessen. Om du har rotavdrag att ta ut hjälper vi gärna till med pappersarbetet kring avdraget.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade dessa för att bygga om taket till vår villa i Nacka, Saltsjö-Boo. Proffsigt genomfört arbete! Höll sig enligt plan och det blev bra resultat! Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet! Mycket nöjda!

   Villaägare, Nacka

   Vi anlitade firman för att installera nytt papptak till vårt garage i Haninge. Allt höll sig inom utsatt tid och dom var lätta att kommunicera med. Vi är väldigt nöjda med vårt nya tak!

   Thor R, Haninge

   Vi behövde byta ut vårt tegeltak till vår bostad i Enskede. Hela jobbet gick enligt plan och deras takläggare städade rent efter sig. Allt gick mycket snabbt och smidigt! Kändes väldigt proffsigt! Vi rekommenderar!

   Kalle C, Enskede

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus Lidingö

   Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

   Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

   Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Takomläggning Fastighet Hagsätra

   Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 969
    Mail: offert@lägga-takpapp.se

    Offert? Klicka här