Kontakta Takläggare i Stockholm

Vi hjälper er med takläggning i hela Stor-Stockholm.
Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt offert-förslag om du söker hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyte! Vi hör av oss inom 48h!

Lägga Takpapp

Vår specialitet är takpapp, ytpapp, underpapp & tjärpapp

Takomläggning

Vi utför takomläggningar av alla slags takmaterial

Byta Takbeklädnad

Vi kan hjälpa er byta er takbeklädnad till bra priser!

Söker du en Takläggare?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Är det dags att renovera taket?

  Om du vill lägga ytpapp på en fastighet är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Du kan räkna med att få en offert helt kostnadsfritt. Vid större uppdrag tar vi oss gärna ut på plats för att inspektera förutsättningarna. Baserat på inspektionen tar vi sedan fram en offert, även i det fallet utan kostnad.

  Vi står självfallet också redo att svara på frågor om takläggning, diskutera materialval med mera.

  Allt inom Takläggning i Stockholm Specialister på att lägga takpapp

  Om Takläggaren i Stockholm

  Söker du en takläggare i Stockholm? Vi är en väletablerad takfirma som hjälper fastighetsägare, privatpersoner, företag och BRF:er med innovativa taklösningar sedan 1966. Vi har lagt takpapp åt mängder av nöjda kunder. Våra takläggare är alla certifierade och vet hur man lägger papptak som håller. Vi lägger takpapp i hela Stor-Stockholm i orter som Täby, Nacka, Ekerö och många andra.

  Kontakta oss för ett Gratis Prisförslag!

  Om ni har frågor eller funderingar så kontakta våra erfarna takläggare för ett kostnadsfritt offert-förslag!

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 969
   Mail: offert@lägga-takpapp.se

   Vanliga frågor om Takpapp i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om papptak

   Hur lång hållbarhet har takpapp?

   Man brukar räkna med att ett papptak har en livslängd på ungefär 30 år, med rätt teknik kan livslängden vara uppåt 40 år. Sett till hur billig takpapp är att köpa in är det utan konkurrens ett av de mest prisvärda taktäckningsmaterialen.

   Vad består papptak av?

   Trots att det kallas för "papptak" innehåller papptaket faktiskt inget papper. Vanligvis består det av ett lager av SBS, "Styren Bitumen Styren", ett plastmaterial, och en polyesterfilt. Vanligtvis är den så kallade "pappen" impregnerad med petroleumtjära.

   Vad är underlagspapp?

   Underlagspapp är ett material som läggs under andra taktäckningsmaterial, exempelvis tegel. Underlagspappen fungerar som en fuktspärr och skyddar byggnadens träkonstruktion. Det har också en viss vibrationsdämpande effekt.

   Kan jag göra rotavdrag för en takläggning?

   Ja, förutsatt att det är på din bostad vi lägger papptaket. Om så är fallet kan du dra av upp till 50 000 kronor på arbetskostnaden. Vi brukar rekommendera att du kontrollerar statusen för ditt rotavdrag med Skatteverket innan du går för långt i planeringsprocessen. Om du har rotavdrag att ta ut hjälper vi gärna till med pappersarbetet kring avdraget.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade dessa för att bygga om taket till vår villa i Nacka, Saltsjö-Boo. Proffsigt genomfört arbete! Höll sig enligt plan och det blev bra resultat! Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet! Mycket nöjda!

   Villaägare, Nacka

   Vi anlitade firman för att installera nytt papptak till vårt garage i Haninge. Allt höll sig inom utsatt tid och dom var lätta att kommunicera med. Vi är väldigt nöjda med vårt nya tak!

   Thor R, Haninge

   Vi behövde byta ut vårt tegeltak till vår bostad i Enskede. Hela jobbet gick enligt plan och deras takläggare städade rent efter sig. Allt gick mycket snabbt och smidigt! Kändes väldigt proffsigt! Vi rekommenderar!

   Kalle C, Enskede

   Våra målgrupper Brinkens Plåtslageri hjälper både större och mindre uppdragsgivare i Stockholm

   Privatkunder

   Har du en villa eller ett fritidshus som behöver nytt papptak? Är det kanske dags att rusta upp attefallshuset med ett papptak? Du är välkommen att höra av dig till oss med alla typer av takläggningsuppdrag.

   Fastighetsägare

   Oavsett om det är en kommersiell lokal eller bostadshus lägger vi papptaket snabbt, effektivt och prisvärt. Kontakta oss idag för en fri offert!

   Bostadsrättförening

   Behöver taket på er fastighet eller bostadsrättsförening underhåll? Kontakta oss för en fri offert och så ger vi er ett konkurrenskraftigt pris. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar med alla slags takuppdrag!

   Byggföretag

   Dags att byta ut pappen på lagerlokalen eller verkstaden? Då är vi helt rätt företag för jobbet. Söker ni en ny samarbetspartner? Kontakta oss idag!

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus Lidingö

   Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

   Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

   Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Takomläggning Fastighet Hagsätra

   Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 969
    Mail: offert@lägga-takpapp.se

    Offert? Klicka här