Lägga Underlagspapp i Stockholm

Behöver du någon som kan lägga underlagspapp eller är det dags att byta den takpapp som redan finns? Anlitar du oss får du en professionell takfirma med stor vana av alla sorters takarbeten. Vi har självfallet nödvändig kunskap och medarbetare med rätt yrkesskicklighet. Vi arbetar i hela Stor-Stockholm och kommer till dig där du finns, till exempel kommer vi gärna till Nynäshamn, Danderyd, Täby, Åkersberga, Värmdö eller Haninge. Kontakta oss för en fri offert idag!

Lägga Underlagspapp

Specialister inom underlagspapp. Hör av dig för en fri offert idag!

Lägga Takpapp

Vi kan även hjälpa er med byten av papptak, ytpapp & tjärpapp.

Lägga Yttertak

I samband med omläggning av undertaket så ordnar vi yttaket med!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av att Byta er Underlagspapp i Stockholm? Låt våra erfarna & proffsiga takläggare hjälpa er!

  Underlagspapp – en bra grund för ditt tak

  Underlagspapp används under tätskiktet i taket och liksom råspont och bärläkt är den en viktig del av att få till ett bra och tätt undertak. Det i sin tur gör att ditt tak blir mer hållbart och bättre står emot olika sorters påfrestningar.

  Vi kan hjälpa er med:

  • Utför nyläggning av underlagspapp
  • Vi kan byta takpapp
  • Möjlighet att renovera takpapp

  När behöver underlagspappen bytas?

  Är du osäker på om du behöver åtgärda något på ditt tak går det bra att anlita professionell hjälp. Vi kommer gärna och tittar på det. Ett allmänt råd är att besiktiga taket vart tionde år för att hitta problem innan skador uppstår. Taket får inte vara trasigt eller alltför slitet, eftersom fukt kan ta sig in och skapa fuktskador. Dessutom kan mögel uppstå, vilket varken ditt hus eller du kommer må bra av. Inte heller underlagspappen får vara i dåligt skick, då kan den behöva bytas ut.

  Hör av dig och få en gratis offert

  Undrar du vad det kostar att renovera ytpapp eller byta ditt papptak? Av oss kan du alltid få en gratis offert med ett prisförslag. Du förbinder dig inte till att anlita oss genom att be om en offert.

  Totalentreprenör som finns för dig

  Vi arbetar gärna för dig oavsett om du är en privatperson med egen fastighet (till exempel en villa), ett företag eller en bostadsrättsförening. Vi har erfarenhet av alla sorters tak, som:

  • Sadeltak
  • Pulpettak
  • Mansardtak
  • Valmat tak
  • Motfallstak

  Hela Stockholmsområdet

  Vi erbjuder totalentreprenad för mindre och större arbeten med undertak och yttertak. Hör av dig till oss om du behöver renovera papptak, lägga ny ytpapp eller få andra takarbeten gjorda. Vi arbetar i hela Stor-Stockholm, så vi kommer lika gärna till dig om du finns på Kungsholmen eller i Rinkeby och arbetar gärna i Spånga, Skärholmen, Farsta eller Bromma.

  Kontakta oss

  Har du frågor, behöver du hjälp att avgöra vilket arbete som behöver utföras, eller vill du ha en gratis offert? Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss så snabbt vi kan. Du kan räkna med svar inom 48 timmar.

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 969
   Mail: offert@lägga-takpapp.se

   Vanliga frågor om Takpapp i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om papptak

   Hur lång hållbarhet har takpapp?

   Man brukar räkna med att ett papptak har en livslängd på ungefär 30 år, med rätt teknik kan livslängden vara uppåt 40 år. Sett till hur billig takpapp är att köpa in är det utan konkurrens ett av de mest prisvärda taktäckningsmaterialen.

   Vad består papptak av?

   Trots att det kallas för "papptak" innehåller papptaket faktiskt inget papper. Vanligvis består det av ett lager av SBS, "Styren Bitumen Styren", ett plastmaterial, och en polyesterfilt. Vanligtvis är den så kallade "pappen" impregnerad med petroleumtjära.

   Vad är underlagspapp?

   Underlagspapp är ett material som läggs under andra taktäckningsmaterial, exempelvis tegel. Underlagspappen fungerar som en fuktspärr och skyddar byggnadens träkonstruktion. Det har också en viss vibrationsdämpande effekt.

   Kan jag göra rotavdrag för en takläggning?

   Ja, förutsatt att det är på din bostad vi lägger papptaket. Om så är fallet kan du dra av upp till 50 000 kronor på arbetskostnaden. Vi brukar rekommendera att du kontrollerar statusen för ditt rotavdrag med Skatteverket innan du går för långt i planeringsprocessen. Om du har rotavdrag att ta ut hjälper vi gärna till med pappersarbetet kring avdraget.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade dessa för att bygga om taket till vår villa i Nacka, Saltsjö-Boo. Proffsigt genomfört arbete! Höll sig enligt plan och det blev bra resultat! Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet! Mycket nöjda!

   Villaägare, Nacka

   Vi anlitade firman för att installera nytt papptak till vårt garage i Haninge. Allt höll sig inom utsatt tid och dom var lätta att kommunicera med. Vi är väldigt nöjda med vårt nya tak!

   Thor R, Haninge

   Vi behövde byta ut vårt tegeltak till vår bostad i Enskede. Hela jobbet gick enligt plan och deras takläggare städade rent efter sig. Allt gick mycket snabbt och smidigt! Kändes väldigt proffsigt! Vi rekommenderar!

   Kalle C, Enskede

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus Lidingö

   Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

   Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

   Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Takomläggning Fastighet Hagsätra

   Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 969
    Mail: offert@lägga-takpapp.se

    Offert? Klicka här