Lägga Råspont i Stockholm

Är det dags att lägga ett nytt tak, renovera tak, eller byta ut det tak du har? Glöm inte att undertaket och ett fungerande tätskikt spelar minst lika stor roll som takbeläggningen. Vi arbetar i hela Stor-Stockholm och kommer till dig där du finns, till exempel kommer vi gärna till Vallentuna, Åkersberga, Täby, Sollentuna, Bromma, Hässelby Älvsjö, Nacka, Värmdö, Vendelsö eller Tyresö. Kontakta oss för en fri offert idag!

Lägga Råspont

Råsponten & läkten är likt andra takmaterial essentiellt för att välmående tak. 

Lägga Papptak

Vi är specialister inom takläggning vid papptak, underpapp, ytpapp & tjärpapp.

Takläggning

Vi utför även andra takarbeten så som takläggning, takrenovering och takreparation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Lägga Råspont i Stockholm? Vi har god erfarenhet inom takläggning, takrenovering & takbyten i Stor-Stockholm

  Undertakets betydelse

  När det är dags att lägga tak är arbetet med att lägga råspont och läkt minst lika viktigt som arbetet med yttertaket och vilka val du gör kring papptak, och om det ens ska vara ett papptak med tjärpapp. Ett bra undertak ger en bra grund och goda förutsättningar för ett bra resultat när det sen är dags att lägga takpapp.

  Välj oss vid nästa takläggning!

  • Takläggning, takrenovering och takreparation
  • Möjlighet att åtgärda takläckage
  • Totalentreprenad och byggställning i egen regi

  Ta läckande tak på allvar

  Har fukt börjat ta sig in genom ditt papptak eller genom ett tak med shingel finns all anledning till att åtgärda det. Att vänta är för det mesta synonymt med att öka både kostnader och hur mycket arbete som behöver göras. I värsta fall kan du behöva lägga ny råspont om fuktskadorna hunnit växa till sig. Renovera ditt yttertak så snabbt som möjligt! Är det problem med läckage vid fönsterbleck kan vi även åtgärda det.

  Behov av andra takarbeten? Inga problem!

  Vi hjälper dig gärna även med andra takarbeten, till exempel med taksäkerhet och att se till att ni får brygga eller stege vid behov. Vi kan också installera eller renovera det som behövs för avvattning, som hängrännor, stuprännor och takbrunnar. Vi har även kunskap om arbeten med skorsten, stosar och huvar.

  Lämna över till oss med totalentreprenad

  Oavsett om du vill anlita oss för ett mindre eller ett större jobb erbjuder vi totalentreprenad. Det innebär att vi tar hand om planering, projektledning och samordning av alla yrkesgrupper. Vi har byggnadsställningar i egen regi och ett stort kontaktnät. Det gör att vi har bra kontakt med olika yrkesgrupper och kan anlita dem vi inte har i vårt eget stall, till exempel arkitekter, konstruktörer, materialtillverkare eller besiktningsmän. Med totalentreprenad behöver du själv inte lägga någon kraft på samordning och projektledning.

  Kontakta oss

  Vill du anlita oss, har du frågor eller vill du ha en gratis offert? Använd kontaktformuläret så återkopplar vi inom 48 timmar.

  Vi finns här för dig

  Vi arbetar för privatpersoner med egna fastigheter, bostadsrättsföreningar (BRF) och företag. Vi kan utföra takarbeten på olika fastighetstyper:

  • villor
  • fritidshus
  • flerfamiljshus
  • kommersiella fastigheter
  • industrier
  • kontorsbyggnader
  • förrådslokaler och andra fastigheter

  Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 969
   Mail: offert@lägga-takpapp.se

   Vanliga frågor om Takpapp i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om papptak

   Hur lång hållbarhet har takpapp?

   Man brukar räkna med att ett papptak har en livslängd på ungefär 30 år, med rätt teknik kan livslängden vara uppåt 40 år. Sett till hur billig takpapp är att köpa in är det utan konkurrens ett av de mest prisvärda taktäckningsmaterialen.

   Vad består papptak av?

   Trots att det kallas för "papptak" innehåller papptaket faktiskt inget papper. Vanligvis består det av ett lager av SBS, "Styren Bitumen Styren", ett plastmaterial, och en polyesterfilt. Vanligtvis är den så kallade "pappen" impregnerad med petroleumtjära.

   Vad är underlagspapp?

   Underlagspapp är ett material som läggs under andra taktäckningsmaterial, exempelvis tegel. Underlagspappen fungerar som en fuktspärr och skyddar byggnadens träkonstruktion. Det har också en viss vibrationsdämpande effekt.

   Kan jag göra rotavdrag för en takläggning?

   Ja, förutsatt att det är på din bostad vi lägger papptaket. Om så är fallet kan du dra av upp till 50 000 kronor på arbetskostnaden. Vi brukar rekommendera att du kontrollerar statusen för ditt rotavdrag med Skatteverket innan du går för långt i planeringsprocessen. Om du har rotavdrag att ta ut hjälper vi gärna till med pappersarbetet kring avdraget.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade dessa för att bygga om taket till vår villa i Nacka, Saltsjö-Boo. Proffsigt genomfört arbete! Höll sig enligt plan och det blev bra resultat! Våra förväntningar uppfylldes helt och hållet! Mycket nöjda!

   Villaägare, Nacka

   Vi anlitade firman för att installera nytt papptak till vårt garage i Haninge. Allt höll sig inom utsatt tid och dom var lätta att kommunicera med. Vi är väldigt nöjda med vårt nya tak!

   Thor R, Haninge

   Vi behövde byta ut vårt tegeltak till vår bostad i Enskede. Hela jobbet gick enligt plan och deras takläggare städade rent efter sig. Allt gick mycket snabbt och smidigt! Kändes väldigt proffsigt! Vi rekommenderar!

   Kalle C, Enskede

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Bandtäckning Villahus Lidingö

   Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

   Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

   Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Takomläggning Fastighet Hagsätra

   Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

   Kontakta Takläggare i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 969
    Mail: offert@lägga-takpapp.se

    Offert? Klicka här